sâmbătă, 31 decembrie 2016

De ce sa alegi Mikary Cars - Tractari auto Brasov ?

Atunci cand ai o problema cu vehiculul, fie masina, fie atv sau motocicleta, apelezi la servicii de tractari auto si iti doresti sa ai parte de o companie serioasa, de incredere, formata din specialisti, companie dotata cu echipamente moderne si in conformitate cu normele europene, care sa iti raspunda cu promptitudine, care sa fie atenta cu vehiculul tau si totodata sa ai de achitat cat mai putin.
Servicii tractari auto prompte
Cui ii face placere ca dupa ce l-a lasat masina in mijlocul drumul caci, oricum asta se intampla exact atunci cand  te astepti cel mai putin si ai si alti pasageri in masina, sa mai stai si foarte mult timp pana iti raspunde cineva de la servicii de tractari auto si apoi sa mai astepti ore si ore pana vine cineva? Nimanui. Din acest motiv este important sa ai in agenda telefonului un numar de telefon la care cineva sa raspunda imediat atunci cand ai o problema cu vehiculul.
SC Mikary Cars - Tractari Auto lucreaza non stop si in acest fel, indiferent de ora in care ai o problema cu vehiculul, cineva va raspunde, iti va da consiliere tehnica si in cel mai scurt timp, cineva te va ajuta sa ajungi cu bine la destinatie, indiferent de locatia ta, fie ea unde in tara sau undeva departe, intr-o tara straina.
Servicii tarctari auto fara surprize neplacute
Cum spuneam, vrei ca firma de tractari auto sa fie serioasa si de incredere, vrei ca vehiculul tau sa nu sufere si alte incidente pe drum. Nu de putine ori clientii au fost dezamagiti de firmele de tractari auto la care au apelat din cauza ca, la destinatie, masina sau motocicleta prezenta zgarieturi ce initial nu erau. Raspunsul celor responsabili cu acel lucru a fost evaziv si vina a fost tot a clientului care, dupa parerea celor ce au tractat vehicului, nu a vazut zgarieturi dar, ele erau de fapt acolo.
Compania SC Mikary Cars SRL este formata dintr-o echipa de profesionisti ce sunt atenti la detalii, sunt atenti la vehiculul tau, sunt atenti ca totul sa decurga bine si sa nu existe surpize neplacute la destinatie.
Servicii tractari auto de incredere
Singurele probleme pe care le ai cu masina pe timp de vara, se limiteaza la o pana sau o defectiune tehnica insa iarna, este si problema zapezii. Multi soferi raman impotmoliti din cauza vremii rele iar companiile de service si tractari auto nu intotdeauna dispun de echipamentele potrivite sau, nu intodeauna autoplatformele si remorcile dotate sunt disponibile.
Cu SC Mikary Cars SRL nu veti intampina aceste probleme pentru ca aceasta companie are un prestigiu bun, este numarul 1 in Brasov si nici un client nu va ramane nerezolvat sub aceste pretexte. Echipamentele din dotare sunt moderne iar remorcile, camioanele si platformele sunt performante si capabile sa scoata din incurcatura orice client si orice fel de vehicul. In plus, numarul platformelor este in continua crestere.
Din dorinta de a scapa cat mai repede si de a ajunge la destinatia dorita, soferii nu mai sunt atenti si la alte lucrurii, cum ar fi pretul si, atunci cand ajung la destinatie au iarasi parte de surprize neplacute datorita tarifelor mari. Acest lucru nu se poate spune si despre serviciile de tractari auto oferite de compania din Brasov, SC Mikary Cars SRL, pentru ca preturile sunt mici si pot fi discutate in prealabil astfel incat sa se evite aceste probleme. Fiecare client in parte are posibilitatatea de a vedea lista preturilor pe www.tractariauto-brasov.ro  sau de a le discuta telefonic si de a hotara daca acestea sunt cele corecte, daca aceste nu sunt umflate intr-un mod exagerat.

Fiecare sofer in parte este mereu atent si precaut insa, nu mereu lucrurile stau asa cum acesta si le planifica iar masina nu mereu isi face serviciul pentru ca nimic nu dureaza o viata intreaga. Din pacate, sunt situatii in care masina ne lasa la greu dar, cu tractari auto de la Mikary Cars problema se rezolva repede si ieftin iar clientul dar si vehiculul acestuia sunt tratati cu cel mai mare respect astfel incat sa nu existe surpize neplacute la destinatie pentru ca parerea acestora conteaza, doar datorita lor SC Mikary Cars SRL a rezistat 10 ani pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu