vineri, 30 decembrie 2016

Mikary Cars SRL- Liderul tractarilor auto in Brasov

Mikary Cars SRL- Liderul tractarilor auto in Brasov


Daca esti in impas cu masina ta sau ai nevoie de un transport prompt si efectuat cu profesionalism, apeleaza la compania Mikary Cars din Brasov si vei gasi solutia la orice problema auto.

Poate te intrebi daca merita sa alegi firma Mikary Cars. Iata cateva motive care te vor convinge pe deplin:

·         Are servicii de cea mai buna calitate, adaptate

Serviciile firmei Mikary Cars sunt la nivelul standardelor europene. Exista o gama larga: asistenta rutiera in cazul diverselor evenimente rutiere (pana sau accident), pornire cu cabluri, daca bateria s-a descarcat, alimentare cu carburant, inlocuirea becurilor si a acumulatorilor, rezolvarea eficienta si la timp a situatiilor neprevazute in trafic, tractari auto, tractari moto-ATV, transport de utilaje si de materiale.

De asemenea, compania Mikary Cars dezvolta permanent proiecte cu alte societati comerciale care se ocupa cu schimbul de piese auto si cu diverse firme din acelasi domeniu.

Firma dispune de o flota de masini cu platforma, remorci, camioane gata pregatite pentru a tracta orice tip de autovehicul, indifferent de starea, greutatea, vechimea acestuia.



·         Isi modernizeaza si asigura performanta serviciilor.

Compania Mikary Cars SRL achizitioneaza permanent echipament modern, masini, platforme, remorci, camioane de ultima ora si asigura conditii specialistilor pentru a se perfectiona.



·         Preturile sunt accesibile.

Ati auzit de expresia “preturi pentru toate buzunarele?” Ei, bine, aceasta se potriveste perfect cu tarifele percepute la Mikary Cars.

Tarifele pentru Brasov pornesc de la 60 de lei. In tara, firma percepe tarife incepand cu suma de 1,4 lei/km. Pentru Europa, firma percepe un pret de la 1,5 lei/km.

La tractari, pretul variaza in functie de mai multi factori: pozitia, starea tehnica, greutatea autovehiculului,



·         Atentie la detalii

Cand apelati la serviciile de transport, sa fiti sigur ca masina comandata va sosi la destinatie in buna stare, fara nicio zgarietura. Aceasta atentie la manipularea si la transportul autovehiculelor este inca un argument pentru recomandarea firmei Mikary Cars la toti prietenii.



·         Buna reputatie

Mikary Cars SRL este liderul serviciilor auto in Brasov atat prin promptitudinea, competenta serviciilor, cat si prin experienta acumulata in domeniul masinilor. Cu o experienta de 10 ani in domeniul rutier, compania Mikary Cars ofera solutia salvatoare la momentul potrivit. Clientii apeleaza din ce in ce mai mult la serviciile firmei, deoarece au incredere in aceasta. Persoane care lucreaza in agricultura sau in constructie doresc sa transporte utilaje grele, masini, materiale pe distante mari. Compania Mikary Cars are o serie de camioane, remorci care asigura orice transport, atat in tara, cat si peste hotare.





·         Servicii oferite cu promptitudine

Echipa de la Mikary Cars este specializata sa actioneze eficient si la timp, pentru a te scoate din impas, daca masina ta are vreo problema. Este de ajuns sa suni si imediat membrii echipei se vor deplasa la fata locului sit e vor ajuta cu profesionalism. Exista o flota de camioane, pregatita pentru a actiona si a tracta orice tip de autoturism.

De asemenea, firma Mikary Cars SRL acorda o atentie sporita fiecarei masini in parte.



·         Mediatizare eficienta

Compania Mikary Cars SRL beneficiaza de o buna promovare pe site-urile de socializare, de tipul Facebook, LinkedIn, Pioneer, Twitter, dar si pe Google. Tot mai multi oameni afla de pe internet de existenta acestei companii si se intereseaza de ea indeaproape, de eficienta, experienta, competenta, rapiditatea prestarii serviciilor, preturile accesibile. Toate acestea ii conving sa apeleze oricand la firma Mikary Cars SRL.

Galeria foto de pe blog, alte imagini postate cu masina ajunsa intact la destinatie sau tractata la un service din apropiere, ofera si mai multa incredere persoanelor pentru a apela, in viitor, la serviciile firmei.



·         Comentariile pro ale clientilor

Multe persoane navigheaza pe internet si dau, din intamplare, peste comentariile pro ale celor care au avut o experienta placuta cu serviciile rutiere ale firmei Mikary Cars. Acestia capata incredere in compaia prespectiva si devin clienti, in viitor. Vor folosi si ei serviciile firmei si vor posta, la randul lor, alte opinii pro. Promptitudine, calitate, preturi pentru toate buzunarele, iata cateva atuuri care ii determina pe oameni sa apeleze la compania Mikary Cars SRL.



·         Adaptare la tehnologia moderna

Compania Mikary Cars SRL are un serviciu de asistenta rutiere NON-STOP, la care va puteti adresa telefonic sau lasand un e-mail la rubrica “Contact”. Acest serviciu este la dispozitia clientului, 24 de ore din 24 si s-a dovedit a fi extrem de util si apreciat de acestia. Imediat ce ai contactat telefonic echipa, aceasta nu te va lasa sa astepti prea mult si iti va remedia problema.



·         Adaptabilitate fata de client

Prin diversitatea serviciilor prestate, prin profesionalismul si promptitudinea echipei, prin maniera amabila de comunicare cu clientii, prin comportamentul cu acestia, firma Mikary Cars SRL devine liderul auto atat in Brasov, cat si in tara. Indiferent de situatie si de locatie, membrii echipei de la Mikary Cars iti dau o mana de ajutor. Ei au o solutie pentru orice situatie dificila, ivita in trafic. Echipa de la Mikary Cars este inimoasa, cu tineri dornici de a-si proba elanul si de a te ajuta la necaz, dar si cu specialisti care probeaza experienta si maturitatea in domeniul auto. Spentaneitatea, inventivitatea, experienta membrilor echipei de la Mikary Cars o fac cunoascuta si apreciata in intreaga tara.

Daca ne gandim la vechimea serviciilor de tractari, de peste 100 de ani, din 1916, in SUA, ne dam seama, din ce in ce mai mult, ce importanta are aceasta in prezent si cat de mult a evoluat pe toate planurile. Tractarile devin un element obisnuit din viata fiecarui sofer si trebuie sa stim cui sa cerem ajutorul, in cazul in care avem probleme cu masina. Sa rezolvam totul de unul singur sau cu ajutorul unui prieten, in domeniul auto, nu mai este ceva eficient si nici la moda.

Asadar, daca tineti la siguranta autoturismului dumneavoastra si vreti profesionalism, seriozitate si promptitudine, atunci nu ezitati sa sunati la sediul firmei Mikary Cars SRL.

Veti fi multumit si veti putea transmite asta si prietenilor dumneavoastra. Si ei vor sti unde sa apeleze, in cazul in care masina lor se defecteaza sau daca au nevoie de alte service auto.

Cu siguranta, la Mikary Cars.
Va asteptam pentru mai multe informatii pe website-ul nostru:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu